• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Keltisk læderarmbånd med triskeal motiv og lås i sølv

Lækkert sort læderarmbånd med keltisk symbol på midten. Motivet hér er blevet fundet i mange variationer, bl.a. på sølvbeslag fra Skotland (7. årh.), udstillet på National Museum of Antiquities/Skotland. De 3 spiraler står for de 3 livsstadier (fødsel, død og genfødsel) og viser, hvordan alting vender tilbage til udgangspunktet. Amulet for opnåelse af egne målsætninger.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Periode: Oldtid
Materiale: Sterlingsølv, lædersnor