• Elegant vedhæng i sølv med helleristning af en kvinde
    Elegant vedhæng i sølv med helleristning af en kvinde

Elegant vedhæng i sølv med helleristning af en kvinde

198,00 DKK

Smukt vedhæng af en kvindefigur med langt hår og sit køn markeret med den typiske skålgrube. Helleristninger var tidens tegninger i bronzealderen, som man bl.a. kan se eksempler på en del steder på Bornholm, men de er generelt meget udbredt i hele Skandinavien. Originaltegningen ses på Tanums Hällristningsmuseum i Sverige.

Helleristninger er figurer og symboler ridset i eller malet på sten. Helleristningerne er kendt fra hele verden og man skelner mellem stenalderens jagtristninger og bronzealderens jordbrugsristninger. Sidstnævne er forbillede for smykket her.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 36633
Periode: Bronzealder
Materiale: Sterlingsølv
Mål (BxH) i cm: 1,5 x 5 inkl. øsken

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.