• Slangering fra renæssancen - guld
    Slangering fra renæssancen - guld

Slangering fra renæssancen - guld

3.998,00 DKK

Elegant og feminin slangering fra renæssancen. Ringen blev fundet i 1939 nær stranden ved Korsør. Slangen er ondskabens symbol, men også klogskabens og lægekunstens. Slangeringe som denne kendes fra oldtidens middelhavslande, og var særlig udbredt i kejsertidens Rom. Dette eksemplar som er fra 1500-tallet, er et eksempel på, hvordan man under renæssancen greb tilbage i fortiden. Originalen kan ses på Nationalmuseet.

Museumsbutikken kan også - hvis det er et ønske - sørge for indgravering både i vores sølv- og guldringe, - og dér hvor ringens design tillader det. Du skal bare komme ind og besøge os i butikken på Nationalmuseet, så skal vi nok hjælpe og vejlede dig. Det samme gælder, hvis du er interesseret i andre størrelser og metaller, end hvad der er muligt at bestille hér i vores webshop. Du kan bl.a. bestille ringe i f.eks. hvidguld, eller bestille en ring i en anden størrelse, som rækker ud over størrelserne 50-60.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 33715
Periode: Middelalder
Materiale: Guld
Udenlandske ringmål: Udenlandske ringmål
Mål: Følger ringstørrelse

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.