Lang natkjole med korte blonde ærmer i one size

Lang natkjole med korte blonde ærmer i one size

Flot lang romantisk natkjole med de smukkeste korte ærmer med tungekant, brokade med blomstermønster og fine perlemorsknapper. Derudover er der en fin lile blondekant ved halskraven, ved ærmekanterne og forneden på kjolen. Derudover følger der 3 ekstra perlemorsknapper med.

One size modellen dækker ca. størrelserne 38 - 42 (engelsk str.10 - 14)

Materiale: Bomuld
Mål: Længde fra skulder til nederste kant er 129 cm. Omkreds ved brystet: op til 104 cm.
Farver: Hvid