• Willys MB Jeep
    Willys MB Jeep
  • Willys MB Jeep

Willys MB Jeep

149,00 DKK

Gør dig klar til rekognoscering nær fjendens linjer. Anden verdenskrig er ikke rigtig slut, når man går i gang med dette byggesæt.

Sættet indeholder 90 klodser, 1 soldat og udstyr.

Jeep af typen Willys MB var i brug fra 1941 – 1945. Amerikanerne havde, ved udsigten til at blive involveret i krigen, brug for et let og rimelig terrængående køretøj. Jeepen vejede over et ton og kunne transportere fire personer og udstyr ved en topfart på 105 km/t. Der kunne monteres et tungt maskingevær, f.eks. et Browning M2.

Cobi er et europæisk byggesystem som kombinerer klods-elementer og færdig-støbte dele. Mange af modellerne er baseret på historiske køretøjer og flyvemaskiner.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 39711
Periode: Nyere tid
Serie: Cobi World War II
Materiale: Plastik
Målgruppe: 5+
Mål (BxHxD) i cm.: 19,3 x 19,5

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer