• Tysk medium kampvogn - PzKpfW V Panther Ausf. G
    Tysk medium kampvogn - PzKpfW V Panther Ausf. G
  • Tysk medium kampvogn - PzKpfW V Panther Ausf. G

Tysk medium kampvogn - PzKpfW V Panther Ausf. G

285,00 DKK

’Det er en tysker!’ … i dette tilfælde er det en Panther-kampvogn.

Sættet indeholder 400 klodser, 2 soldater og forskellige våben.

Panteren var i produktion fra 1943 - 45 og var sat i verden for at modstå russernes T-34.  Det var en medium kampvogn, som skulle supplere Tiger-kampvognene. Panter-kampvognene var bedre pansrede på fronten end tiger-kampvognene. Samtidig var den lettere og hurtigere … og havde større ildkraft. Til gengæld blev den produceret i hast og det forårsagede mekaniske problemer … hvilket ikke er så godt på slagmarken.

Cobi er et europæisk byggesystem som kombinerer klods-elementer og færdig-støbte dele. Mange af modellerne er baseret på historiske køretøjer og flyvemaskiner.

 

 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 33492
Periode: Nyere tid
Serie: Cobi World War II
Materiale: Plastik
Målgruppe: 6+

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer