• Russisk medium kampvogn - T34/85
    Russisk medium kampvogn - T34/85
  • Russisk medium kampvogn - T34/85

Russisk medium kampvogn - T34/85

285,00 DKK

Så er russerne på banen med en af de helt afgørende kampvogne fra 2. verdenskrig.

Sættet indeholder 400 klodser, 2 soldater og forskellige våben.

T34 var en middelstor, men hurtig og let pansret kampvogn, som var hurtig at producere. Derfor fløj den af samlebåndene fra 1942 (T34/72 og fra 1944 den lidt større T34/85). Samtidig var den nem at styre, så det var let at skaffe kvalificeret mandskab fra den røde hærs enorme menneskehav. T34 tilskrives en del af æren for at russerne besejrede tyskerne på østfronten.

Cobi er et europæisk byggesystem som kombinerer klods-elementer og færdig-støbte dele. Mange af modellerne er baseret på historiske køretøjer og flyvemaskiner.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 33494
Periode: Nyere tid
Serie: Cobi World War II
Materiale: Plastik
Målgruppe: 6+
Mål (BxHxD) i cm.: Æske: 40 x 30,3

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer