Russisk medium kampvogn - T34/85

Russisk medium kampvogn - T34/85

Så er russerne på banen med en af de helt afgørende kampvogne fra 2. verdenskrig.

Sættet indeholder 400 klodser, 2 soldater og forskellige våben.

T34 var en middelstor, men hurtig og let pansret kampvogn, som var hurtig at producere. Derfor fløj den af samlebåndene fra 1942 (T34/72 og fra 1944 den lidt større T34/85). Samtidig var den nem at styre, så det var let at skaffe kvalificeret mandskab fra den røde hærs enorme menneskehav. T34 tilskrives en del af æren for at russerne besejrede tyskerne på østfronten.

Cobi er et europæisk byggesystem som kombinerer klods-elementer og færdig-støbte dele. Mange af modellerne er baseret på historiske køretøjer og flyvemaskiner.

Serie: Cobi World War II
Materiale: Plastik