Russisk medium kampvogn - T-34/85

Russisk medium kampvogn - T-34/85

Så er russerne på banen med en af de helt afgørende kampvogne fra 2. verdenskrig.

Sættet indeholder 400 klodser, 2 soldater og forskellige våben.

T-34 var en middelstor, men hurtig og let pansret kampvogn, som var hurtig at producere. Derfor fløj den af samlebåndene fra 1942 (T-34/72 og fra 1944 den lidt større T-34/85). Samtidig var den nem at styre, så det var let at skaffe kvalificeret mandskab fra den røde hærs enorme menneskehav. T-34 tilskrives en del af æren for at russerne besejrede tyskerne på østfronten.

Cobi er et europæisk byggesystem som kombinerer klods-elementer og færdig-støbte dele. Mange af modellerne er baseret på historiske køretøjer og flyvemaskiner.

Serie: Cobi World War II
Materiale: Plastik
Målgruppe: 6+
Mål (BxHxD) i cm.: Æske: 40 x 30,3

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.