Pusleklodser i kraftig karton med 6 nostalgiske dyremotiver

De sødeste pusleklodseri kraftigt karton - 9 stk. i alt - med 6 forskellige motiver af bondegårdens sødeste dyr. Du får, udover hunden og hanen, som du kan se på billedet, en sød gårdkat, en græssende ko, en gråand og en gris. Kartonen gør at klodserne ikke er så tunge at løfte og flytte rundt på.

Alle illustrationerne af de 6 motiver finder du bag på æsken, så der er noget af kigge på undervejs i pusle-processen.

Materiale: Kraftig karton
Mål (BxHxD) i cm.: Æske: 19 x 7 x 19