• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Prinsessen på ærten  - Snekugle med glimmer og musik

Prinsessen på ærten - Snekugle med glimmer og musik

Flot snekugle, hvor den ægte prinsesse forsøger at falde i søvn oven på alle de mange tæpper og dyner.

Når man ryster kuglen hvirvler der glimmer rundt i den lille magiske verden.

I bunden kan snekuglen trækkes op så den spiller Stephen Fosters "Beautiful dreamer". Så bliver det næppe hyggeligt.

Figurerne er dansk designet og modelleret og malet i hånden.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Materiale: Glas, plastik
Målgruppe: 3+