Motorcykel med sidevogn - BMW R75

Motorcykel med sidevogn - BMW R75

Gør dig klar til patruljering og bring ekstra ildkraft til fronten i en fart. Anden verdenskrig er ikke rigtig slut, når man går i gang med dette byggesæt.
Sættet indeholder 55 klodser og 2 soldater.

R75 blev produceret af BMW i årene 1941-1944 til den tyske værnemagt. Den blev brugt som hurtigt og terrængående køretøj, især i Afrika og på østfronten. BMW havde i starten af krigen konkurrence af Zündapp der producerede en lignede, men overlegen maskine. De to firmaer blev, på hærens foranledning, enige om at samproduktion af en motorcykel, BW43, med de bedste egenskaber fra begge. Både russerne og senere kineserne, kopierede R75eren til deres egen styrker. R75erens succes var også grunden til at amerikanerne fik Harley-Davidson til at producere XA-modellen.

R75 kan opnå en topfart på 95 km/t og kan køre 360 km på en fuld tank.

Cobi er et europæisk byggesystem som kombinerer klods-elementer og færdig-støbte dele. Mange af modellerne er baseret på historiske køretøjer og flyvemaskiner.

Serie: Cobi World War II
Materiale: Plastik
Målgruppe: 5+
Mål (BxHxD) i cm.: 19 x 17,7 (boks)