Militærvogn VW Kübelwagen Type 82

Militærvogn VW Kübelwagen Type 82

Med dette samlesæt fra COBI kan du bygge din egen Kübelwagen militærvogn med forlygter, der kan lyse i mørke.

Den tyske Type 82 Kübelwagen var i produktion fra 1940 - 1945 under 2. verdenskrig, og var en off-road militærvogn med en maximum hastighed på 80 km/t.

Sættet indeholder 150 byggeklodser og 1 figur, samt reservehjul og selvlysende forlygter.
Alder: 5+

COBI er et europæisk byggesystem, som kombinerer klods-elementer og færdig-støbte dele. Mange af modellerne er baseret på historiske køretøjer og flyvemaskiner.

NB! Ikke egnet til børn under 3 år pga. alle smådelene, der kan sluges.

Serie: Cobi World War II
Materiale: Plastik
Målgruppe: 5+
Mål (BxHxD) i cm.: Æske: 23,3 x 17,7

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.