Krigsskibet USS Enterprice CV-6 som imponerende samlesæt i 1:300

Krigsskibet USS Enterprice CV-6 som imponerende samlesæt i 1:300

1.499,00 DKK

Her får du et helt fantastisk samlesæt af det amerikanske krigsskib USS Enterprice CV-6, også kaldet "The Big E". Denne model er i størrelsesforholdet 1:300 og med sættets hele 2.510 byggeklodser, får du her en masse timers byggeri og underholdning.

Som samlet model måler skibet L83 x B20 x H13 cm og er udstyret med en masse fine detaljer som bl.a. armering, redningsbåde og anker, samt 6 små fly og en lille transparent sokkel der kan imitere "take-off". Med samlesættet følger også en flot bund sokkel med skibets navn, så du på bedste vis kan udstille denne imponerende og avancerede model.

USS Enterprice CV-6 blev færdigbygget i 1936 og var i tjeneste fra 1938. Skibet var det mest dekorerede amerikanske hangarskib under 2. verdenskrig og havde udmærkelser for deltagelse i hele 20 søslag, hvilket var 3 mere end noget andet skib. USS Enterprice havde en hastighed på 32,5 knob (svarende til 60,2 km/t) og målte 252,2 meter i længden.

Efter krigen blev skibet kendt verden over, og i 1945 blev det lagt til kaj ved Pier 26 ved Hudson Floden, hvor det kunne byde mere end en kvart million besøgende velkommen om bord, under Navy Day den 27. oktober.

Sættet indeholder 2510 dele.
Alder: 10+

COBI er et europæisk byggesystem, som kombinerer klods-elementer og færdig-støbte dele. Mange af modellerne er baseret på historiske køretøjer og flyvemaskiner.

NB! Ikke egnet til børn under 3 år pga. alle smådelene, der kan sluges.

Serie: Cobi World War II
Materiale: Plastik
Målgruppe: 10+
Mål (BxHxD) i cm.: Samlet model: 83 x 20 x 13

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.