Krigsskibet Bismarck som et imponerende samlesæt i 1:300

1.149,00 DKK

Her får du et helt fantastisk samlesæt af det meget kendte tyske slagskib, som endte med at lide en krank skæbne under 2. verdenskrig. Skibet er en model i forholdet 1:300. Det var opkaldt efter den tyske rigskansler Otto von Bismarck og var et af sin tids største krigsskibe. Det er kendt for at have sænket den britiske slagkrydser HMS Hood og for den efterfølgende jagt, der førte til, at Bismarck sank kun tre dage senere.

Skibet var et traditionelt konstrueret slagskib, men med en meget svær pansring, høj fart og sindrig, vandtæt inddeling. Det havde en besætning på 2.250 mand, en længde på 250,5 meter og en tophastighed på 30 knob. Bevæbningen bestod primært af otte 380 mm kanoner med rækkevidde på 35,6 km, samt tolv 150 mm kanoner og 50 mindre kanoner, der for størstedelens vedkommende var luftværnskanoner.
Desuden var skibet forsynet med et på daværende tidspunkt moderne radaranlæg, og fremdriften blev sikret af tre skruer på hver 4,70 m i diameter, der blev drevet af Blohm & Voss-turbiner med en samlet ydelse på godt 150.000 hestekræfter.

Sættet indeholder i alt 1974 klodser og kan bygges af store børn fra 10 år. Cobi er et europæisk byggesystem som kombinerer klods-elementer og færdig-støbte dele. Mange af deres modeller er baseret på historiske køretøjer og flyvemaskiner.

NB! Ikke egnet til børn under 3 år pga. alle smådelene, der kan sluges.

Materiale: Plastik
Målgruppe: 10+
Mål (BxHxD) i cm.: Ca. 84 x 22 x 15 (højden inkl. master)

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.