Kampvogn Valentine Infantry MK. III

Kampvogn Valentine Infantry MK. III

Med dette samlesæt fra COBI kan du bygge din egen Valentine Mk. III Infantry Tank. Tanken er udstyret med aftagelige og bevægelige våben og detaljer, der gør dig klar til kamp!

Den engelske Valentine Mk. III kampvogn var i produktion i England under 2. verdenskrig. Tanken vejede hele 16 ton og havde en besætning på 4 personer, samt en max. hastighed på 24 km/t.

Sættet indeholder 406 byggeklodser og 1 figur.
Alder: 6+

COBI er et europæisk byggesystem, som kombinerer klods-elementer og færdig-støbte dele. Mange af modellerne er baseret på historiske køretøjer og flyvemaskiner.

NB! Ikke egnet til børn under 3 år pga. alle smådelene, der kan sluges.

Serie: Cobi World War II
Materiale: Plastik
Målgruppe: 6+
Mål (BxHxD) i cm.: Samlet model: 18 x 11,5 x 10

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.