Kampfly Supermarine Spitfire Mk. VB

Kampfly Supermarine Spitfire Mk. VB

Så er det bare på vingerne! Slagene står ikke kun på landjorden. Den der dominerer luftrummet, styrer krigens retning. Anden verdenskrig er ikke rigtig slut, når man går i gang med dette byggesæt.

Sættet indeholder 290 klodser og 1 soldat.

Supermarine Spitfire var et af Englands svar, da Tyskland i 1930’erne gik fra at bruge dobbeltdækker fly til at bruge monoplane fly som Messerschmidt. Spitfire-flyene er lavet i mange versioner og til flere formål, men de første modeller er nok mest kendt for deres deltagelse i ”Slaget om England” i 1940.

Cobi er et europæisk byggesystem som kombinerer klods-elementer og færdig-støbte dele. Mange af modellerne er baseret på historiske køretøjer og flyvemaskiner.

Serie: Cobi World War II
Materiale: Plastik