H.C. Andersen - Snekugle med glimmer og musik

Flot snekugle, hvor den store eventyrdigter sidder på en bænk og skriver, omgivet af små elementer fra hans eventyr.

Når man ryster kuglen hvirvler der glimmer rundt i den lille magiske verden.

I bunden kan snekuglen trækkes op så den spiller Stephen Fosters "Beautiful dreamer". Så bliver det næppe mere hyggeligt.

Figurerne er dansk designet og modelleret og malet i hånden.

Materiale: Glas, plastik
Målgruppe: 3+
Mål (BxHxD) i cm.: 11 x 14

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.