• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    H.C. Andersen - Fyrtøjet - Hunden med øjne så store som møllehjul

Dejligt tøjdyr udformet som en hund. Motivet er fra H.C. Andersens 'Fyrtøjet' og det er naturligvis hunden med øjne så store som møllehjul, der i historien sidder på kisten med sølvpenge.
En rigtig kramme-hund i en god størrelse … me den er nok ikke så uhyggelig, som i eventyret, til gengæld har den store, bedende øjne og trænger sikkert bare til lidt kærlighed.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Materiale: Polyester
Målgruppe: 3+