H.C. Andersen - Den grimme ælling i ægget

Sødt tøjdyr udformet som en ælling i et æg. Motivet er fra H.C. Andersens 'Den grimme ælling' og det er naturligvis ællingen på vej ud af ægget ... ud i den store farlige verden.

Ællingen er slet ikke så grim, som man skulle tro, og den er lige til at kramme. Bagefter kan man altid putte den tilbage i ægget. En mulighed man ellers ikke får hver dag.

Inkluderet er en meget kort version af historien, samt lidt om den store digter både på dansk og engelsk.

Materiale: Polyester
Målgruppe: 3+