H.C. Andersen - Den grimme ælling - 13 cm

Sødt tøjdyr udformet som en ælling. Motivet er fra H.C. Andersens 'Den grimme ælling' og det er naturligvis ællingen, hovedpersonen i historien, vi har her. Den er nu slet ikke så grim som rygtet vil vide. Den har store brune øjne og er lige til at kramme.

Inkluderet er en meget kort version af historien, samt lidt om den store digter både på dansk og engelsk.

Materiale: Polyester
Målgruppe: 3+
Mål (BxHxD) i cm.: 13 x 14

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.