• Gevær i træ
    Gevær i træ

Gevær i træ

129,00 DKK

Lækkert gevær som kan bruges i forskellige rollelege. Geværet har ingen mekaniske dele, men er skåret i to stykker træ, som efterfølgende har fået lidt olie, for at gøre det flot og få aftegningerne til at træde frem.

Vi er tilbage til stadiet efter ”Se-en-gren-den-ligner-et-gevær!”. Et helt enkelt stykke legetøj, der åbner op for mange muligheder, men med en form og en tyngde som sætter fantasien i gang.

Geværet har, i sagens natur, ingen elektroniske eller mekaniske lyde, så der må man i gang med at udforske hvilket lyde man selv kan frembringe som lyder overbevisende.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37796
Periode: Nyere tid
Materiale: Træ
Mål (BxHxD) i cm.: 74 x 8

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Sjippetov
35,00 DKK
Ringspil
148,00 DKK
Proppistol
20,00 DKK