Engelsk kampfly, Supermarine Spitfire Mk. VB

Engelsk kampfly, Supermarine Spitfire Mk. VB

Så letter vi! Med dette samlesæt fra COBI kan du bygge dit helt eget Supermarine Spitfire MK. VB kampfly.

Dette engelske kampfly fra 2. verdenskrig havde med sin Rolls-Royce Merlin motor 1440 HK og en hastighed på 601km/t.

Flyet havde et vingefang på 11,23 meter og en maximal flyvehøjde på 11.277 meter.

Sættet indeholder 290 byggeklodser og 1 figur.
Alder: 6+

COBI er et europæisk byggesystem, som kombinerer klods-elementer og færdig-støbte dele. Mange af modellerne er baseret på historiske køretøjer og flyvemaskiner.

NB! Ikke egnet til børn under 3 år pga. alle smådelene, der kan sluges.

Serie: Cobi World War II
Materiale: Plastik
Målgruppe: 6+
Mål (BxHxD) i cm.: Samlet model: 34 x 27,5 x 13

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.