Den Røde Baron - Tysk 1. verdenskrigs tri-plane - Fokker DR.1

Den Røde Baron - Tysk 1. verdenskrigs tri-plane - Fokker DR.1

Fokker DR.1 (Dreidecker – tredobbelte vinger) er måske nok det mest kendte fly fra 1. verdenskrig. Udødeliggjort af Manfred von Richthofen, kendt som ”Den Røde Baron”. Richthofen skød 80 fjendtlige fly ned i løbet af krigen. De sidste 19 i netop Fokker DR.1.

Fokkeren er en relativt langsom flyvemaskine, til gengæld er den uhyre manøvredygtig. Produktionen blev stoppet i 1918 på grund af blandt andet ustabilitet i vingekonstruktionerne.

Sættet indeholder 175 klodser og 1 pilot (Manfred von Richthofen).

Cobi er et europæisk byggesystem som kombinerer klods-elementer og færdig-støbte dele. Mange af modellerne er baseret på historiske køretøjer og flyvemaskiner.

Materiale: Plastik
Målgruppe: 6+