Byg-selv tank med træk-op funktion

Byg-selv tank med træk-op funktion

Sjov lille byg-selv tank med træk-op funktion. Dette samlesæt i pap har 18 dele, der nemt og hurtigt kan samles til din helt egen 3D tank.

Sættet er udstyret med en lille urværk motor, der gør, at tanken kan suse afsted i fuld fart, når du trækker baglæns og giver slip.

NB! Ikke egnet til børn under 3 år pga. alle smådelene, der kan sluges.

Materiale: Pap, skum, plastik, metal
Mål (BxHxD) i cm.: Samlet model: 9 x 8,5 x 7

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.