• Badeælling - sød og blød badehandske
    Badeælling - sød og blød badehandske
  • Badeælling - sød og blød badehandske

Badeælling - sød og blød badehandske

89,00 DKK

Sød, blød og sjov badehandske i frotté, som gør turen i brusebadet eller badekarret til en forhåbentlig sjov oplevelse, hvis den lille filur måske ikke synes, at det er det sjoveste i verden at blive vasket fra top til tå. Man kan måske ovenikøbet skabe en dialog mellem ællingen og barnet, så det er ællingen, der 'forestår' dagens vask ...

Indvendig i handsken er der et nylon-for, som både afstiver badehandsken og giver den en god holdbarhed. Hånden kan også stikkes ind i både hoved, næp og hale, så den er nem at styre. Derudover er der en bomuldstrop ved hovedet til at hænge handsken til tørre i efter brug.

Badehandsken kan vaskes på 30 grader.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35250
Periode: Nyere tid
Materiale: Frotté og nylon
Mål (BxHxD) i cm.: 19 x 24 (højde uden strop)x 1

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.