Amerikansk bæltekøretøj - M16 Half Track

Amerikansk bæltekøretøj - M16 Half Track

Det ligner måske en lastbil på larvefødder, men M16 er et kørende antiluftskytsbatteri på hjul (og larvefødder).

Sættet indeholder 400 klodser, 2 soldater og forskellige våben.

M16 blev sat ind i krigen i starten af 1944 og blev blandt brugt af amerikanerne i invasionen af Italien, landgangen i Normandiet og slaget om Ardennerne. Kanonbatteriet bestod af fire M2-maskinkanoner og blev brugt til at skyde fjendtlige fly ned og til at støtte infanteriet på jorden. Efterhånden som flyene blev bedre, overgik M16 helt til infanteri-støtte.

Cobi er et europæisk byggesystem som kombinerer klods-elementer og færdig-støbte dele. Mange af modellerne er baseret på historiske køretøjer og flyvemaskiner.

Serie: Cobi World War II
Materiale: Plastik
Målgruppe: 6+
Mål (BxHxD) i cm.: Æske: 40 x 30,3

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.