Mølledam ved vandmøllegården fra Ellested - postkort

Billede af den meget romantiske sø ved vandmøllen fra Ellested. Møllen er fra 1600-tallet og genopført på Frilandsmuseet i 1964 … men det er slet ikke det vigtige. Til gengæld viser billedet et af de mange små steder på Frilandsmuseet, der emmer fredfyldt af årstidernes skiften og det Danmark, som de fleste af os elsker.

Mål (BxH) i cm: 12 x 17

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.