Ildstedet - Postkort

Stort postkort med Sikker Hansens velkendte kulstreg. Motivet fanger præcist stemningen ved ildstedet i "gamle dage". Tegningen formodes at være fra 1951.

Aage Sikker Hansens karakteristiske og behagelige streg fandt vej ind i de danske hjem, i en periode fra 1930erne til 1950’erne, gennem hans virke i Politiken og via plakater, tryk og ikke mindst som dekoration af dagligvarer som kaffe og havregryn.

Mål (BxH) i cm: 15 x 21

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.