• Vilhelm Bjerke-Petersens ABC-plakat fra 1940'erne
    Vilhelm Bjerke-Petersens ABC-plakat fra 1940'erne

Vilhelm Bjerke-Petersens ABC-plakat fra 1940'erne

199,00 DKK

Den danske maler Vilhelm Bjerke Petersen (1909-1957) er ophavsmand til denne plakat med ABC-motiv, der nu er genoptrykt for første gang siden sin oprindelige udgivelse. Museum Jorn, der har plakaten i sin samling, daterer den til efter 1940, og den er formentlig udført før 1948.

Vilhelm Bjerke Petersen er i dag mest kendt som surrealist, men havde, inden han blev det, også haft et ophold på Bauhaus-skolen og fik i sit korte liv afsøgt og udforsket en mængde kunstretninger, både på lærred og i skrift. En væsentlig udgivelse er bogen “Symboler i abstrakt kunst” fra 1933.

En oplagt gave til børneværelset, hvor koden til læsning og skrivning er ved at blive knækket.

PS. Plakaten er genoptrykt på lækkert, kraftigt og tonet papir og har en bred hvid kant på 6,5 cm. rundt om ABC-motiverne og måler inkl. denne 100 x 70 cm.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 36899
Mål (BxH) i cm: 100 x 70
Periode: Nyere tid

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer