Christianshavn - dobbeltkort med kuvert, A5-format

Martin Schwartz fanger med sin enkle, men stramme streg, essensen af stemningen på Christianshavn. Et lækkert dobbeltkort i høj kvalitet, som er lige til at sende til en ven eller hænge på væggen.

Kortet er trykt på det fineste 300 gr. Scandia Ivory papir, og kommer med en lækker konvolut i 130 grams kvalitetspapir.

Mål (BxH) i cm: 21 x 14,8

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.