• Tilbud
    Kaneljulepynt - Dagmarkors
    Kaneljulepynt - Dagmarkors

Kaneljulepynt - Dagmarkors

20,00 DKK
6,00 DKK

Dagmarkors udskåret i kaneltræ. Rustikt og anderledes julepynt. Træet fremstår råt og naturligt og minder i strukturen mest af alt om krydsfinér. Materialet er træ fra kaneltræer, som er så gamle at de ikke længere kan bruges til at producere bark (den del som bruges som krydderi).

Pynten udskiller en dejlig duft af … kanel. Duften holder i mange år, ikke mindst hvis du opbevarer julepynten i lukkede plastikposer, når den ikke er i brug. Når duften engang aftager, kan du med fordel slibe ganske let med fint sandpapir, så kommer duften igen.

Julepynten er håndarbejde udført i familie-workshops i Vietnam og er indkøbt efter Fair Trade-principperne.

Pynten kommer med snor til ophæng.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 31407
Periode: Middelalder
Materiale: Kaneltræ
Mål (BxH) i cm: Ca. 10,3 x 9

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Ravring
39,00 DKK