Juleengel i filtet uld til ophæng - Fair Trade

Charmerende og 100% håndlavet juleengel til dit juletræ eller dine vintergrene. Når du køber pynten, er du samtidigt med til at støtte et Fair Trade projekt i Nepal. Her er det med til at skabe indtægt og en god tilværelse for de lokale kvinder og deres familier i et af verdens fattigste lande.

Varenummer: 38622a
Materiale: Filtet uld
Mål (BxH) i cm: Ca. 7,5 x 10

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.