Hotdog med bratwurst og garniture - ophæng

Skulle det være noget med en lækker bratwurst ... til juletræet? Sjov og anderledes julepynt, som vi hjemtog i anledning af vores store flotte særudstilling om Tysklands historie. Udstillingen blev vist frem til og med 1. marts 2020.

Bratwurst er en pølse lavet af svin, okse og/eller kalv. Den tyske og originale bratwurst er sædvanligvis krydret med hvidløg, muskatnød, krydernellike, kommen og i nogle tilfælde merian. Den serveres stegt eller grillet, ofte med brød, kartoffelmos, stærk sennep, tysk kartoffelsalat og lejlighedsvis, for det meste i Tyskland med varmt sauerkraut.

Bratwurst har formentlig sin oprindelse i Thüringen, hvor det er kendt som Thüringer. Den ældste kendte opskrift er fra 1432. Thueringer bratwurst er 15 til 20 cm lang, lavet af urøget kød, der traditionelt er kogt på en grill, hvor øl og vand anvendes til at justere temperaturen. Traditionel Thueringer bratwurst er marineret i en blanding af øl, sennep og løgringe en til to timer før grillning.

En sjov og god gave til mad- og øl-entuisiasten ... og velbekomme!

Materiale: Glas
Mål (BxH) i cm: 6 x 13

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.