• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Dansk flagranke i papir - 2 stk.

Klassisk flag-guirlande med dannebrog i papir. Siden krigen i 1864 har det været en tradition, at pynte juletræet med dannebrogsflag. Traditionen med flagpynt på træet, deler vi i øvrigt med andre lande, blandt andet Sverige, Norge og USA.

I pakken får du to guirlander på hver 2 meter og med 20 flag i hver.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Materiale: Papir, tråd
Mål (BxH) i cm: 3 x 4,5

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.