• Snekugle med isbjørn
    Snekugle med isbjørn

Snekugle med isbjørn

99,00 DKK

Snekugle med en isbjørn.

Snekugler kan virke som en helt lille verden for sig selv, som man får lov at kigge ind i, men kun på afstand. Fascinerende for børn og andre fantasifulde væsner.

Traditionen med snekugler opstod i 1800-tallet, formodentlig i Frankrig. Efter kort tid bredte det sig til resten af Europa og derefter USA og resten af verden.

Oprindeligt var kuglerne lavet af meget tykt glas og ”sneen” var i starten flager af knogler, knust porcelæn eller savsmuld.

Nu om dage bliver snekugler lavet over hele verden. Glasset er blevet tyndere eller er erstattet af plastik. Væsken der er i kuglen er ofte en blanding af vand og antifrostvæske, hvis viskositet får ”snefnuggene” til at falde langsommere.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 33383
Periode: Nyere tid
Materiale: Plastik
Mål (BxH) i cm: 8,5 x 9

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer