• Mistelten i papir
    Mistelten i papir

Mistelten i papir

239,00 DKK

3D mistelten i kraftigt 175 grams papir, som er udstanset, så den bare skal samles. Sættet inkluderer små perler, en silkesnor og naturligvis instruktioner på dansk og engelsk. 

Der er lagt op til familiejulehygge, hvor man kan sidde sammen og samler den fine mistelten. Det kræver lidt fingerfærdighed, så man skal være over fem år. 

Ifølge traditionen skal en mand og en kvinde, som kommer til at stå sammen under misteltenen, kysse hinanden. For hvert kys skal manden plukke et bær af misteltenen og når der ikke er flere tilbage, er det slut med kysseriet.

Misteltenen er en halvsnylter der lever på træer. Arten vi kender i Danmark holder til på løvtræer, hvor den, hvis den får lov, vokser sig større og større. Til sidst vil værtstræet bukke under og dø … og tage misteltenen med.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 38706
Periode: Nyere tid
Materiale: Papir, silke, plastik
Mål (BxH) i cm: Ca. 22 x 22

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.