• Mistelten i papir
    Mistelten i papir
  • Mistelten i papir

Mistelten i papir

199,00 DKK

3D mistelten i kraftigt 175 grams papir, som er udstanset, så den bare skal samles. Sættet inkluderer små perler, en silkesnor og naturligvis instruktioner på dansk og engelsk. 

Der er lagt op til familiejulehygge, hvor man kan sidde sammen og samler den fine mistelten. Det kræver lidt fingerfærdighed, så man skal være over fem år. 

Ifølge traditionen skal en mand og en kvinde, som kommer til at stå sammen under misteltenen, kysse hinanden. For hvert kys skal manden plukke et bær af misteltenen og når der ikke er flere tilbage, er det slut med kysseriet.

Misteltenen er en halvsnylter der lever på træer. Arten vi kender i Danmark holder til på løvtræer, hvor den, hvis den får lov, vokser sig større og større. Til sidst vil værtstræet bukke under og dø … og tage misteltenen med.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 38706
Periode: Nyere tid
Materiale: Papir, silke, plastik
Mål (BxH) i cm: Ca. 22 x 22

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.