Klassisk juletromme som fyrfadsstage i keramik

Klassisk juletromme som fyrfadsstage i keramik

En helt særlig og sød fyrfadsstage med den klassiske og nostalgiske tromme, som typisk også hænger på mange danske juletræer. Stagen vil give masser af julestemning på det veldækkede julebord, stuebordet eller i vindueskarmen.

Jul og krige går måske ikke godt sammen, men nationale strømninger i årene omkring 1864 er bla. skyld i, at julepynten har fået et vist militært islæt. Mange af de nationalistiske nationalistiske hentydninger på træet stammer fra 1800-tallets slutning. Det gælder pynt med militær anknytning og pynt i nationale farver. Også trommer, trompeter og dannebrogsflag kan siges at høre til i denne gruppe.

Materiale: Keramik