• Topnisse - klippeark
    Topnisse - klippeark

Topnisse - klippeark

30,00 DKK

Julepynt som i gamle dage... Museumsbutikken tilbyder genoptryk af de fineste, rigtig gamle juleklippeark. 

Stor nisse med risengrød og kat i karton til toppen af juletræet. 

'Topnissen', som den bliver kaldt, stammer fra sidst i 1800-tallet, hvor han på lige fod med storke og engle tronede på toppen af juletræet i en periode, for igen at blive forkastet til fordel for topstjernen, som er det symbol og ikon vi alle kender til og bruger på toppen af træet i dag. 

 OBS. Da dine klippeark i karton skal nå frem til dig uden bukkede hjørner og uheldige knæk, kræver det en specialindpakning. Vi har derfor pålagt netop denne vare et ekstra fragtgebyr på 20 kr. oven i det almindelige gebyr på 39 kr., i alt 59 kr. Hvis du køber to eller flere af denne type ark, bliver ekstra gebyrret naturligvis ikke lagt på flere gange. Såfremt du køber varer for over 800 kr. er bestillingen fragtfri.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 38582
Periode: Nyere tid
Materiale: Karton
Mål (BxH) i cm: 34 x 44

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Vikingesalt
75,00 DKK
Foldekop
28,00 DKK
Kandis
25,00 DKK