Nisse til juletræets top - klippeark

Julepynt som i gamle dage... Museumsbutikken tilbyder genoptryk af de fineste, rigtig gamle juleklippeark.

Stor nisse med risengrød og kat i karton til toppen af juletræet.

'Topnissen', som den bliver kaldt, stammer fra sidst i 1800-tallet, hvor han på lige fod med storke og engle tronede på toppen af juletræet i en periode, for igen at blive forkastet til fordel for topstjernen, som er det symbol og ikon vi alle kender til og bruger på toppen af træet i dag.

OBS. Da dine klippeark i karton skal nå frem til dig uden bukkede hjørner og uheldige knæk, kræver det en specialindpakning. Vi har derfor pålagt netop denne vare et ekstra fragtgebyr på 20 kr. oven i det almindelige gebyr på 39 kr., i alt 59 kr. Hvis du køber to eller flere af denne type ark, bliver ekstra-gebyret naturligvis ikke lagt på flere gange. Såfremt du køber varer for over 800 kr., er bestillingen fragtfri.

Materiale: Karton
Mål (BxH) i cm: 34 x 44