Kræmmerhuse med motiver fra H.C. Andersens eventyr

Klippeark med seks kræmmerhuse der er illustreret med hyggelige og meget klassiske motiver fra H.C. Andersen vidunderlige eventyr.

Kræmmerhusene er lige til at klippe ud, klistre sammen og hænge på træet. Når dansen så går om træet, vil man kunne genkende scener fra "Svinedrengen", "Klods Hans", "Fyrtøjet", "Hyrdinden og skorstensfejeren", "Ole Lukøje" og "Den standhaftige tinsoldat".

Det originale ark er en del Alfred Jacobsens "Danske billeder" og stammer nok fra omkring starten af det 20.århundrede.

Materiale: Papir
Mål (BxH) i cm: 45 x 35,5

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.