• Juletræskurve - klippeark nr. 3 - Bjørneunge, edderfugl og fisk
    Juletræskurve - klippeark nr. 3 - Bjørneunge, edderfugl og fisk

Juletræskurve - klippeark nr. 3 - Bjørneunge, edderfugl og fisk

25,00 DKK

Den danske arkitekt, Hans Henrik Koch (1873-1922), som har stået for udformningen af dette klippeark, var bl.a. et usædvanligt matematisk og stereometrisk talent. Han ejede den sjældne egenskab at kunne forestille sig sammensatte former i plane udfoldninger.

Han havde en stor forkærlighed til børn og dyr, og det lod han komme til udtryk gennem et mangeårigt arbejde med legetøj, bl.a. juleklippeark. I 1925 blev det da også til en udmærkelse ved det franske Grandprix for netop hans legetøj, selvom hans hovedbeskæftigelse var arkitekturen.

På selve arket er der en brugervejledning til, hvordan man griber udklipning og sammensætning af julepynten an, - og striberne på arket er hankene til dyrene. Rigtig god fornøjelse.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 38967
Periode: Nyere tid
Materiale: Papir
Mål (BxH) i cm: 49 x 35

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.