• Ræven og nissen
    Ræven og nissen
  • Ræven og nissen
  • Ræven og nissen

Ræven og nissen

149,00 DKK

En meget smukt illustreret billedbog om ræven, som ved juletid søger ind til en bondegård for at skaffe sig mad. Men en gammel gårdnisse blander sig. Med ham indgår ræven en aftale om, at den holder snuden fra hønsegården mod at den får andel i den julegrød børnene hver aften sætter frem til gårdnissen. Hvorvidt ræven nu holder sin del af aftalen står hen i det uvisse.

Det er en af Sveriges helt store illustratorer Eva Eriksson, som får billedsiden til at emme af jul og julelys fra omslaget til slutningen af fortællingen. ”Ræven og nissen” er oplagt som mandelgave og til oplæsning, hvor børn befinder sig, og hvor en god julehistorie er på sin plads. Bogen er klinisk renset for voksne. Her er kun dyrene, børnene og gårdnissen til at ordne sagerne. Er der mon en dybere julemening med det?

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 36539
Periode: Nyere tid
Sideantal: 32
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i farver
Mål (BxH) i cm: 21,5 x 26
Forfatter: Astrid Lindgren og illustrator Eva Eriksson
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesår: 2017
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer