• Den kæmpestore nissebog
    Den kæmpestore nissebog
  • Den kæmpestore nissebog
  • Den kæmpestore nissebog
  • Den kæmpestore nissebog
  • Den kæmpestore nissebog

Den kæmpestore nissebog

199,00 DKK

En flot samling med sjove og nostalgiske julehistorier af Carla og Vilhelm Hansen. Bogen vrimler med flittige nisser, som har travlt med juleforberedelserne. Der skal bages, hentes juletræ og klippes julestads, men der er også tid til en masse sjov og ballade. Læs f.eks. om nissefars mislykkede ballon-flyvetur og togrejsen til Ugleskoven.
Historierne er befolket med voksne nisser og af nissebørn og dyr, f.eks. gris og hare. Sproget er friskt med sin helt egen humor og retter sig både mod voksne og børn. En rigtig julebog fra Nisseland, der hvor sneen altid er kridhvid – og altid nyfalden netop juleaften.

Samlingen består af de 5 oprindelige bøger: ’Nissernes julebog’ (1961), 'Ingen jul uden bedstemor' (1975), ’Julenisser’ (1979), 'Nisseole på farten' (1983) og ’Den ny nissebog’ (1984).

Bogen er en oplagt måde at få en masse af Carla Hansens klassiske historier og Vilhelm Hansen mindst lige så klassiske tegninger, hjem i reolen.
Carla og Vilhelm Hansen er udover de sjove og hyggelige nisser, mest kendt for Rasmus Klump.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34975
Periode: Nyere tid
Sideantal: 181
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i farver
Mål (BxH) i cm: 21 x 29
Forfatter: Carla & Vilhelm Hansen
Forlag: Carlsen
Udgivelsesår: 2018
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.