• Frederik d. 2's forlovelsesring - guld
    Frederik d. 2's forlovelsesring - guld

Frederik d. 2's forlovelsesring - guld

4.398,00 DKK

Denne kopi af Frederik d. 2's elegante forlovelsesring i 14 karat guld fra ca. år 1575, kan man se kongens valgsprog "MEIN HOFNVNG ZV GVT"i sort emalje, som kan oversættes til "MIT HÅB TIL GUD". På den indvendige side af den originale ring, som i dag kan ses på Nationalmuseet, kan man desuden se hans dronnings navn "SOFIE". Der er stadig svage spor efter emaljen i bogstaverne. Ringen er deponeret fra Rosenborg, hvortil den blev skænket i 1915 af hertuginde Ingeborg. Ringen er meget brugt som vielsesring på grund af den klassiske og enkle dekoration, som passer godt til både mænd og kvinder. Leveringstid må påregnes.

Museumsbutikken kan også - hvis det er et ønske - sørge for indgravering både i vores sølv- og guldringe, - og dér hvor ringens design tillader det. Du skal bare komme ind og besøge os i butikken på Nationalmuseet i København, så skal vi nok hjælpe og vejlede dig. Det samme gælder, hvis du er interesseret i andre størrelser, end hvad der er muligt at bestille hér i vores webshop, - det vil sige størrelser udover 50-60. 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 33372
Periode: Middelalder
Materiale: Guld
Udenlandske ringmål: Udenlandske ringmål
Mål: Følger ringstørrelse

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.