Træsværd med kraftig skede i nålefilt

Træsværd i metalfarver. Sværdet er udført i en kvalitet, der forhindrer splinter i fingrene. Med sværdet følger en flot udført skede i gråt kraftigt filt. Øverst på bagsiden af skeden er der en bred og solid bæltestrop (ca.3 cm. bred), som bruges til det medfølgende reb-bælte. Stroppen kan selvfølgelig også bruges til eget privat bælte, hvis der er et ønske for mere bredde på selve bæltet. Sværd og skede er en efterligning fra middelalderen.

Periode: Middelalder
Materiale: Træ, filt
Målgruppe: 5 - 12
Mål (BxHxD) i cm.: 12,5 x 48 (med skeden er længden 50 cm)