Sølvfarvet prinsesse-tiara - stor model

Sølvfarvet prinsesse-tiara - stor model

Skøn prinsesse-tiara beklædt med similisten. Dette er den lidt større model, med en diameter på ca. 14 cm. Det betyder at også lidt større prinsesser kan føle sig rigtig kongelige.

Materiale: Metal, rhinstene
Målgruppe: 4+
Mål (BxHxD) i cm.: højde: 3,5 cm, diameter: 14 cm

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.