• Drikkehorn m. læderholder 860
    Drikkehorn m. læderholder 860

Drikkehorn m. læderholder 860

129,00 DKK

Rigtig flot drikkehorn i ægte kohorn med gedigen læderholder til, så drikkehornet kan hænge i bæltet og være et sejt tilbehør, når tørsten overmander krigeren, vikingen eller ridderen ... alt efter hvilken leg og hvilket eventyr børnene nu har gang i. Drikkehornet er inspireret af vikingetidens store drikkehorn og kan faktisk bruges til at drikke af.

Dog er det vigtigt, at der ikke bruges kogende vand ved rengøring, da hornet er et naturmateriale og måske kan flække. Det bedste er at bruge en flaskebørste og et minimum af sulfo, og rense det på den måde i almindeligt varmt vand. Hold endelig også igen med sulfoen af samme årsag som førnævnt, nemlig materialet. 

Passer også rigtig godt til Museumsbutikkens øvrige udklædning, og er et populært tilbehør til fastelavn.

For god ordens skyld vil vi også lige gøre opmærksom på, at vores drikkehorn varierer i størrelse, da vi - som tidligere nævnt - har at gøre med et naturmateriale.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 191446
Periode: Vikingetid
Materiale: Kohorn, læder
Målgruppe: 3 - 12 år
Mål (BxHxD) i cm.: Længde: min. 13-15 cm

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.

Relaterede varer

Thorshammer
98,00 DKK