Puslespil med smukke København - 1000 brikker

Puslespil med smukke København - 1000 brikker

I dette puslespil er København blevet splittet i 1000 brikker, og nu skal det bare samles af dig. Mens du samler puslespillet vil du lære mange af Københavns bygninger rigtig godt at kende, da det kræver fuld fokus på brikkernes mange små detaljer for at sætte byen rigtig sammen igen.

Timevis af underholdning venter dig og undervejs vil du sandsynligvis opdage bygninger, som du ikke tidligere har lagt mærke til.

Sammen med puslespillet får du også en komplet liste over alle bygningerne samt en plakat, der viser motivet i størrelse.

Materiale: Kraftigt pap
Mål (BxHxD) i cm.: Puslespil: 50 x 70 Æske: 28 x 19,5 x 5

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.