Puslespil "Carta Marina" - 1000 brikker

Spændende og helt unikt puslespil på 1000 brikker med motivet "Carta Marina" fra 1539.

Carta Marina er et meget smukt og detaljeret træsnit fyldt med spændende historie. Det viser for første gang de nordiske lande som en samlet enhed med både stednavne og imponerende præcise kystlinjer. Det er også det første landkort, der viser hele Østersøen. Kortet introducerer os til en viden om Skandinavien, som var banebrydende for sin tid på grund af den let forståelige og omfattende detaljeringsgrad.

Landkortet er også et eksempel på levende og medrivende historiefortælling om levevilkår og verdensopfattelse. Du kan se handelsfolk, jægere, bønder, soldater i krig og mennesker, der bliver døbt. Du bliver præsenteret for eksotiske og fantasifulde havmonstre, forskellige dyrearter, våbenskjold, tidstypisk beklædning, våbenudstyr og meget mere.

Landkortet er fremstillet af Olaus Magnus i 1539. Han var en svensk gejstlig, etnolog og kartograf samt ærkebiskop i den romersk-katolske kirke. Han arbejdede på dette kort i hele 12 år. I 2017 valgte en kreativ sjæl at håndkolorere kortet for at fremhæve alle de smukke detaljer og de mange fantastiske historier, der generøst ligger spredt ud over dette fine lille mesterværk.

Periode: Middelalder
Materiale: Karton
Mål (BxHxD) i cm.: Format: 68 x 48 Størrelse: 1000 brikker Æske: 33 x 23 x 3,5

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.