Kortspillet 'Ragnarok - Gudernes skæbne' - lær om nordisk mytologi. Dansk version.

'Ragnarok -Gudernes skæbne' er et spændende og lærerigt spil for både børn og voksne om nordisk mytologi. De 65 kort, som spillet indeholder viser forskellige karakterer kendt fra mytologien og beskriver elementer fra mange af de kendte myter.

Du bliver f.eks. klogere på, hvem Fenrisulven er, hvad Yggdrasil er for noget, og hvor Midgardsormen bor, og oplysningerne på hvert kort er hentet direkte fra de kilder vi kender.

Der er 6 forskellige måder at spille på: Kampen om Ragnarok, Skjoldmuren, Helligt bånd 1, Helligt bånd 2, Mimers brønd og Odins øje.

Sværhedsgraden varierer fra begynder- til stormesterniveau. Spillet er både til underholdning, men de fleste vil også kunne lære nyt om nordisk mytologi undervejs i spillet.

Ragnarok er i germansk og nordisk religion betegnelsen for en række begivenheder, som fører til verdens undergang. Ordet betyder 'gudernes skæbne' og betyder, at de magtfulde guder vil dø under det sidste og afgørende slag med deres fjender.

På billedet vises en kortæske med engelsk tekst, men både æske og spillekort kommer med danske tekster. Spilleregler på dansk følger ligeledes med i æsken.

En supergod gaveide til vikinge-entuisiasten!

Periode: Vikingetid
Materiale: Kraftig karton
Målgruppe: Fra 11 år
Mål (BxHxD) i cm.: Æske:7,5 x 12,5 x 2,5

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.