• Flasketop - spil, der udfordrer din fingerfærdighed
    Flasketop - spil, der udfordrer din fingerfærdighed

Flasketop - spil, der udfordrer din fingerfærdighed

159,00 DKK

Et balancespil, hvor det gælder om at komme af med sine brikker, uden at noget vælter fra flaskens top. Du kan spille spillet med flere eller alene og udfordre din egen fingerfærdighed.

For at begynde spillet, skal 'flasken' af træ anbringes på en vandret flade. Hver spiller lægger efter tur en af de runde brikker oven på flasken. Når man har nået det antal brikker oven på hinanden, som man i fælleskab er blevet enige om, skal de resterende brikker anbringes indenfor samme højde, som den røde brik indikerer.

Mens man på skift anbringer brikker, er det sådan, at hvis 6 eller mindre brikker falder ned fra flasken, må de genbruges i spillet. Hvis flere end 6 brikker falder eller hvis alle brikker er brugt, så er spillet slut. Vinderen er den spiller, der har tabt færrest brikker (husk at hold regnskab).

Brugsanvisningen siger, at spillet kan bruges fra 4 år, men her hos os, tænker vi, at det så i hvert fald skal være et barn med megen fingerfærdighed for at kunne være med og ha' det sjovt. Ellers ville vi nok herfra sige, at man skal være minimum 6 år.

PS. Spilleregler på dansk følger med i æsken.

 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35377
Periode: Nyere tid
Materiale: Kraftig kartonæske og flaske samt spillerbrikker i bøgetræ
Målgruppe: 6+
Mål (BxHxD) i cm.: Æske: 17 x 5 x 17

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Dinosaur Bingo
199,00 DKK
Sjippetov
35,00 DKK